HSU Facility werkt samen aan kwaliteit

29 Oct

HSU Facility werkt samen aan kwaliteit

 

 

 

Alle groeiende schoonmaakbedrijven hebben dezelfde fundamentele problemen. Het gebruik van afzonderlijke systemen en e-mail drijft informatie uit elkaar. Dat maakt het moeilijk om dingen te vinden en steeds moeilijker om alles te blijven beheren.

HSU Facility onderkende dit probleem en heeft samen met Boost Management – aan de wieg gestaan van Building Experience. Een online werkomgeving voor alle onderdelen van de bedrijfsvoering, met betrekking tot het schoonmaakonderhoud in gebouwen en in het openbaar vervoer.

In Building Experience worden locaties en contactpersonen geregistreerd, tijd- en prijscalculaties samengesteld, taken gemaakt en de persoonlijke werkplannen gedeeld met de medewerkers waarin de reguliere, periodieke specialistische werkzaamheden op basis van noodzaak en prioriteit worden gepland. Met behulp van het kwaliteitmeetsysteem wordt proactief op het gewenste kwaliteitsniveau gestuurd. Via het logboek is iedereen op de hoogte van beheersmaatregelen en is de voortgang daarvan verzekerd.

Building Experience is eenvoudig en door iedereen te gebruiken en biedt precies die functies die samenwerking vereenvoudigen en het delen van informatie bevorderen. Dit maakt samenwerking efficiënt en helpt bij het nemen van de juiste beslissingen.

Wij zijn er trots op dat we met onze kennis en ervaring hebben meegewerkt aan deze mooie oplossing of zoals de mensen bij Boost Management zelf zeggen: “We hebben een decennium beste praktijken gebakken in één enkele oplossing.”

Over Boost Management
Boost Management is gespecialiseerd in diensten en (online) oplossingen voor facilitaire dienstverlening en kwaliteit. Wij bieden Building Experience, zowel letterlijk als figuurlijk, respectievelijk de online werkomgeving en ondersteunende diensten zoals:

  • de inventarisatie van uw locaties
  • het ontwerpen van het werkbestek en de uitvoeringskwaliteit
  • samenstellen van (concept) calculaties
  • uw kennispartner bij het in- of uitbesteden van dienstverlening
  • de uitvoering van controle en het helpen monitoren van beheersmaatregelen.
  • het contractbeheer

 

Gerelateerde Berichten

Laat een reactie achter

5 − four =