HSU Facility en Eazypro zijn een samenwerkingsverband aangegaan

07 Nov

HSU Facility en Eazypro zijn een samenwerkingsverband aangegaan

eazy-pro

HSU Facility en Eazypro zijn een samenwerkingsverband aangegaan m.b.t. de levering van schoonmaakmiddelen en sanitaire benodigdheden.

De samenwerkende bedrijven hebben reeds een aantal projecten samen verzorgd. Het ging hierbij om de levering van totaalconcepten m.b.t. hygiënelijnen en schoonmaakmiddelen.

Eazypro is opgericht door professionals die jarenlang ervaring hebben opgedaan in de schoonmaakbranche.
Hierdoor weten ze als geen ander welke schoonmaakmiddel het beste toegepast kan worden. Door deze ervaring in de schoonmaakwereld is Eazypro onderscheidend  in tal van aspecten. Eazypro biedt niet alleen de beste schoonmaakmiddelen maar ook over milieu, kwaliteit, prijs, efficiëntie, flexibiliteit en logistiek wordt meegedacht.

Onder het merk Eazypaper bieden ze tevens een breed assortiment aan papierproducten en complete hygiënelijnen. Van papieren handdoeken tot  diverse luchtverfrissers en van diverse toiletpapieren  tot allerlei soorten handzepen.

De samenwerking met HSU Facility is niet alleen een ideale combinatie van expertise en ervaring maar ook een efficiënte toepassing van schoonmaakdienstverlening en schoonmaakmiddelen.

Voor meer informatie over Eazypro bekijk: www.eazypro.nl

Gerelateerde Berichten

Laat een reactie achter

four + six =