HSU Groep breidt zich verder uit!

31 Jan

HSU Groep breidt zich verder uit!

Met ingang van de nieuwe dienstregelingen in december 2018 is HSU Groep met drie verschillende projecten begonnen in de regio’s VPR, HWGO en DAV. En in januari 2019 is hier ook nog een 4e aan toegevoegd in de regio NHN. HSU Groep mag de totale facilitaire dienstverlening voor rollend materieel, kantoren en eindpunten en sanitaire voorzieningen verzorgen voor Connexxion, EBS en Qbuzz.

HSU Groep blijft zich onderscheiden in ervaring, kwaliteit en beleving waarbij de chauffeurs en reizigers centraal staan. Met een uitgebreide dienstenpakket opereert HSU Groep als een verlengstuk van de facilitaire afdeling van de opdrachtgever.

Dankzij deze groei mag HSU Groep zich met trots marktleider noemen in deze specialistische sector van het rijklaar maken van bussen en treinen.  

Om de kwaliteit te waarborgen en om de zorg en aandacht, die de opdrachtgevers gewend zijn van HSU Groep, te kunnen blijven bieden heeft HSU Groep zijn managementteam verder uitgebreid en is het, nog sterker dan voorheen, klaar voor de toekomst!

 

Gerelateerde Berichten