Kwaliteit

Kwaliteit

Certificering is een garantie voor TOP-kwaliteit. Daarom is HSU Groep gecertificeerd conform kwaliteitskeurmerken VCA, ISO 9001 & 14001, NEN-4400-1, PSO Prestatieladder socialer ondernemen, Lid VSR, Erkend Leerberdrijf, CO2 Prestatieladder. Dit zorgt ervoor dat Kwaliteit, Milieu en Veiligheid geborgd zijn.  Daar kunt u op vertrouwen.

Wij hanteren een kwaliteit meetsysteem, waarin de dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden worden gecontroleerd. Door samen te werken met bedrijven die producten en diensten leveren en ontwikkelen op het gebied van schoonmaak dienstverlening en facilitaire processen, hebben wij samen het Building Experience Boost Management Systeem ontwikkeld; een controle- en rapportagesysteem dat alle papierwerk vervangt en inzicht geeft in alle gegevens en rapportages, plus zicht wanneer de volgende controle uitgevoerd zal worden. 

Met dit systeem borgen wij continue een optimalisatie van het schoonmaakproces, een efficiënte manier van samenwerking en een snelle, open communicatie. Wij zijn dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en werken met vaste contactpersonen.

Wij onderscheiden ons in kwaliteit. Wij houden jaarlijks een klanttevredenheids- en belevingsonderzoek onder zowel onze klanten, als bijvoorbeeld onder reizigers en chauffeurs. Zo kunnen we de beleving en tevredenheid in kaart brengen. De resultaten worden direct gekoppeld aan verbeterplannen en blijft de kwaliteit geborgd.

Al onze medewerkers zijn volledig getraind en gecertificeerd.  Doordat wij gebruik maken van onze eigen pool van direct inzetbare, gescreende en goed opgeleide flexwerkers, ontzorgen we onze klanten direct en garanderen we continuïteit en onverminderde kwaliteit. We verwerken Social Return optimaal in onze bedrijfsvoering en bouwen steeds aan diversiteit en arbeidsparticipatie. Want schoonmaken blijft mensenwerk. En onze mensen zijn trots op hun werk.

Ook milieu staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn ISO 14001 gecertificeerd (dit is de internationale milieunorm) en werken enkel met goedgekeurde materialen en juiste producten. Wij letten goed op de verlaging van energieverbruik, materiaalverbruik en afval. Zo houden we niet alleen uw omgeving, maar ook het milieu schoon.

UW KWALITEITSGARANTIE

DNV-GL ISO 9001 HSU Facility
DNV-GL ISO 14001 HSU Facility
PSO-Logo-HSU-Facility.png
vca-logo-HSU Facility