Schoonmaak

Transportschoonmaak

Met ruim 15 jaar ervaring in totale facilitaire dienstverlening, zijn wij specialist en marktleider in periodieke reiniging en rijklaar maken van OV bussen en touring bussen, en de totale schoonmaak van treinen, trams, vliegtuigen en veerboten. Laat u verassen door onze innovatieve en alternatieve werkwijze; we hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Ons doel is het realiseren van een continue en optimale verbetering in de beleving van reizigers en chauffeurs en het aantal schades tot een absoluut minimum terug te brengen. Wij leveren kwalitatief hoog maatwerk.

Kantoorschoonmaak

Wij leveren al jaren vakkundige en professionele schoonmaak voor alle soorten kantooromgevingen en gebouwen. Ons trouwe klantenbestand bestrijkt uiteenlopende branches. Wij denken graag met u mee hoe we het beste invulling kunnen geven aan uw wensen en behoeftes. Wij gaan flexibel om met sterk veranderende werktijden en garanderen dat onze medewerkers gecertificeerd, ervaren, gastvrij en representatief zijn.  Uiteraard tegen zeer scherpe tarieven en met uitstekende resultaten. Want uw werkomgeving is onze zorg!

Calamiteiten- en wegdekreiniging

Onze calamiteitendienst opereert landelijk en staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor het opruimen van diverse calamiteiten. Denk hierbij aan diesel- en olie lekkages op het wegdek, sneeuwruimen en zout strooien op wegen en bedrijfs- en parkeerterreinen. Maar ook aan specialisme als reiniging na ongeval van mens en/of dier; onze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid en gaan accuraat, voortvarend en zorgvuldig met alle situaties om. Wij beschikken over speciale materialen en geschikte apparatuur zodat iedere calamiteit snel en keurig wordt gereinigd.

Vloeronderhoud

HSU Groep is expert op het gebied van behandeling en reiniging van vloeren voor een perfect resultaat. Samen met u bekijken we welke behandeling en/of reiniging het best bij úw vloer past. Daarbij kunt u denken aan speciale waslagen, beschermlagen die bestand zijn tegen synthetische reinigingsmiddelen of bepaalde desinfecterende middelen, of juist beschermlagen die extra stroef zijn, bijvoorbeeld voor de gezondheidszorg. Daarnaast verzorgen wij periodieke onderhoudsbeurten en het vakkundig strippen en behouden van uw vloeren zodat deze er altijd netjes en verzorgd als nieuw uitzien. Op onze kwaliteit kunt u vertrouwen!

Graffiti verwijdering

Ook hier opereert onze landelijke calamiteitendienst 24 uur per dag, 7 dagen per week om graffiti en diverse soorten bekladdingen op professionele wijze snel en effectief te verwijderen. Uiteraard gaan wij hierbij op een milieuvriendelijke manier te werk volgens alle keurmerken met de juiste producten. Onze experts zijn gespecialiseerde en ervaren vakmensen met ruime ervaring. Laat u verassen door onze snelle en uitstekende service!

Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een nette uitstraling van uw gebouw. Wij bieden professionele glasbewassing van kantoren, winkels en gebouwen. Wij reinigen alle soorten raamwerken, zowel de binnen- als buitenzijde en separatieglas. Voor ieder soort glas garanderen wij streeploze  glasbewassing door het gebruik van de juiste producten. Uiteraard zonder veiligheid en milieu uit het oog te verliezen. Onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw pand er altijd stralend bij staat!

Gevelreining

Een goed onderhouden pand is het visitekaartje van uw organisatie. Wij verzorgen vakkundige reiniging  van diverse soorten gevelbeplatingen, zodat het aanzicht van uw gebouw er weer spik en span uitziet. En om uw en onze veiligheid te waarborgen, werken wij uitsluitend met goedgekeurde materialen en beschikken onze experts over de juiste certificeringen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op!

Bouwschoonmaak

Voor aannemers en bouwbedrijven zijn wij dé partner voor een perfecte eindoplevering. Wij verzorgen de complete schoonmaak van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Denk daarbij o.a. aan afstoffen en nat reinigen van wanden, deuren, vensterbanken, het stofzuigen en nat reinigen van harde vloeren en tapijten, het verwijderen van cementsluier, stickers, beschermpapier en lijmresten, glasbewassing van gevel- en separatieglas, het  oppoetsen van dispensers, spiegels, kranen etc. Kortom, u kunt bij ons rekenen op een totale ontzorging en een piekfijn resultaat.